NOVE MJERE

HKM Stuttgart Zentrum: Osobe koje neće imati maske, neće moći ući u crkvu

Christoph Schmidt/DPA/PIXSELL
15.10.2020.
u 10:18

Donesena odluka o nošenju maske u svim zatvorenim prostorima u kojima se okuplja više ljudi

Broj zaraženih u Njemačkoj raste, kao i u ostatku Europe. Većina njemačkih gradova uvela je stoga nove epidemiološke mjere. U Stuttgartu je tako donesena odluka o nošenju maske u svim zatvorenim prostorima u kojima se okuplja više ljudi, uključujući i mise u crkvama.

- U skladu s epidemiološkim mjerama i mi smo dobili nove upute. Od sada se za vrijeme cijele svete mise MORAJU nositi maske. Do sada je to bila samo preporuka, a od sada je to obaveza. Osobe koje neće imati maske, nažalost neće moći ući u crkvu - upozorili su iz Hrvatske katoličke misije Stuttgart Zentrum.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije