Do 30. srpnja 2018.

Evo kako možete do stipendije za internetsko učenje hrvatskog jezika

Skype
A3929 Julian Stratenschulte/DPA/PIXSELL
29.06.2018.
u 09:37

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskoga naroda ili njihovi potomci, supružnici, kao i prijatelji hrvatskoga naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo

Radi upoznavanja i njegovanja hrvatske kulture i nacionalnog identiteta te promicanja suradnje i povezanosti s iseljenim Hrvatima i njihovim potomcima, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za dodjelu stipendija za internetsko učenje hrvatskog jezika u akademskoj godini 2018./2019.

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskoga naroda ili njihovi potomci, supružnici, kao i prijatelji hrvatskoga naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo, imaju 18 godina, najmanje stečeno srednjoškolsko obrazovanje i prebivalište izvan Republike Hrvatske ili prijavljeno prebivalište/boravište u Republici Hrvatskoj, ali ne dulje od dvije godine zaključno s danom objave ovog Javnog poziva.

Prijave na Javni poziv podnose se isključivo elektroničkom poštom na adresu: tecaj-hrvatskog-jezika@hrvatiizvanrh.hr, a rok za dostavu prijava sa svom potrebnom dokumentacijom je 30. srpnja 2018. godine. 

Sve ostale pojedinosti navedene su u Javnom pozivu...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije