Uz Noćne sove

Evo kakav vas program očekuje za piknik u Vienni (Ohio)

Tamburica
Tomislav Miletić/PIXSELL
13.06.2019.
u 10:07

Zvonko Juratović peći će janjetinu i svinjetinu, uz koje će biti sendviča, druge ukusne hrane, poslastica i naravno osvježavajućih pića

Prvi piknik Ujedinjenih odsjeka Hrvatske bratske zajednice u Mahoning-Shenango dolini održat će se krajem lipnja u hrvatskom Strossmayerovom centru u Vienni (Ohio), javlja Veronica Medved Duda.

Događaj počinje u podne kada će Zvonko Juratović peći janjetinu i svinjetinu, uz koje će biti sendviča, druge ukusne hrane, poslastica i osvježavajućih pića.

Kulturni program počinje u 13 sati, a nastupit će: omladinski zbor Vesela srca iz Youngstowna, Veseljaci iz Farrella, Sevdah iz Conwaya, Sveti Nikola iz Ambridgea i Od Srca iz Youngstowna. Glavni gost i govornik bit će glavni predsjednik HBZ-a Edward W. Pazo iz Pittsburgha.

Poslije programa za zabavu i ples pobrinut će se TS Noćne sove. Raspored radnog vremena naših sjedinjenih odsjeka je kako slijedi: od 9 sati do podneva odsjek 614 iz Newton Fallsa, od 12 do 14 sati odsjek 126 iz Farrella, od 14 do 16 sati odsjek 185 iz Campbella, a do završetka piknika odsjek 66 iz Youngstowna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije