Boravak u BiH
Povratak na članak

Državni tajnik Milas u dvodnevnom posjetu zapadnoj Hercegovini

Milas će, među ostalim, kao izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske nazočiti svečanom otvorenju 18. Mediteran film festivala u Širokom Brijegu

Komentari 2

Avatar Olujni
Olujni
06:36 24.08.2017.

Za HR državu su jedini Hrvati oni iz Zap. Hercegovine! Hrvati B.Posavine i srednje Bosne su samo smetnja velkoj ljubavi državne politike HR prema Hercegovini!

VL
DU
Deleted user
23:28 24.08.2017.

sramota, u bosni hrvatima nikad nije bila potrebnija pomoć više nego sada, a oni se paradiraju po hercegovini, i to ovaj lik vjerojatno komunicira samo sa svojom rodbinom, kumovima i suseljanima. treba li "središnjem uredu" poslati kartu bih, da vide gdje sve hrvati žive i preživljavaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.