Do 10. ožujka 2019.

Donosimo sve informacije o ljetnim tečajevima češkoga jezika i kulture

Zagreb
Dalibor Urukalović/PIXSELL
30.01.2019.
u 09:04

Češki prijavni obrazac i životopis potrebno je dostaviti na engleskome ili češkome jeziku, a svi ostali dokumenti trebaju biti na hrvatskome jeziku

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i Agencija za mobilnost i programe Europske unije, u suradnji s veleposlanstvom Češke Republike u Republici Hrvatskoj, pozivaju na podnošenje prijava na natječaj za dodjelu triju stipendija za ljetne tečajeve češkoga jezika i kulture u organizaciji:

– Masarykova sveučilišta u Brnu, od 20. srpnja do 17. kolovoza 2019. godine: dva mjesta;
– Južnočeškog sveučilišta u Češkim Budjejovicama, od 18. kolovoza do 9. rujna 2019. godine: jedno mjesto.

Stipendija obuhvaća troškove školarine, smještaja i prehrane te obrazovni i kulturni program.

Pri odobravanju predloženih kandidata prednost će se dati kandidatima koji studiraju češki jezik i književnost, odnosno neki drugi slavenski jezik.

Češki prijavni obrazac i životopis potrebno je dostaviti na engleskome ili češkome jeziku, a svi ostali dokumenti trebaju biti na hrvatskome jeziku.

Korisne upute za pripremu prijavne dokumentacije možete pronaći na ovom linku...

Svi zainteresirani kandidati trebaju cjelokupnu prijavnu dokumentaciju dostaviti do 10. ožujka 2019. Agenciji za mobilnost i programe Europske unije. Više informacija doznajte na ovom linku...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije