Uz nastup Mate Bulića

Donosimo kada i gdje će se održati druga Večer hrvatskih povratnika

PR
18.10.2019.
u 09:27

Događaj su svojim pokroviteljstvom podržali predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković te uime Vlade Republike Hrvatske Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Udruga Hrvatska uzdanica u suradnji s Hrvatskom maticom iseljenika i ove godine organizira drugu Večer hrvatskih povratnika.

"Vođeni idejom ponovnog susreta, okupljanja hrvatskih povratnika na jednoj lijepoj večeri uz glazbu i druženje s neizostavnom humanitarnom notom, organizirali smo ovaj događaj kao poticaj i pomoć programu povratka hrvatskih iseljenika i promicanje zajedništva domovinske i iseljene Hrvatske poslovnim i privatnim umrežavanjem", piše u pozivu koji potpisuje dr. sr. Ivan Radić.

Događaj su svojim pokroviteljstvom podržali predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković te uime Vlade Republike Hrvatske Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske. U programu će nastupiti Mate Bulić.

Večer će se održati u četvrtak 7. studenoga 2019. u 19 sati u Hotelu Sheraton Zagreb. Za ulaznice i sve dodatne informacije možete se javiti na sljedeće kontakte: hr.uzdanica@gmail.com; 099 3883 555 i 099 3883 333.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije