27. travnja

Crvenkapica iz Hrvatske uskoro u Beču

PR
19.04.2019.
u 08:46

U najavi stoji da je dječji mjuzikl "Crvenkapica" zasigurno "najraskošnija dječja predstava u stotinu godina dugoj kazališnoj tradiciji grada Vinkovaca

U organizaciji Kulturnog i sportskog društva "Zagreb" iz Beča, u subotu 27. travnja u Narodnom sveučilištu u Beču u 18 sati Gradsko Kazalište "Joza Ivakić" iz Vinkovaca i Dječje kazalište "Branka Mihaljevića" iz Osijeka izvesti će mjuzikl za djecu "Crvenkapica".

Predstava je zamišljena prema motivima braće Grimm. Tekst potpisuju Vjekoslav Janković i Vladimir Andrić, a režiju Vladimir Andri.

U najavi stoji da je dječji mjuzikl "Crvenkapica" zasigurno "najraskošnija dječja predstava u stotinu godina dugoj kazališnoj tradiciji grada Vinkovaca. Izvorna glazba, 17 dječjih pjesama, mladi akademski glumci predvođeni Katarinom Šarić i nominiranim za Nagradu hrvatskog glumišta Ivanom Pokupićem jamstvo su da će vas ovaj mjuzikl povesti na prekrasno glazbeno putovanje kroz šumu do bakine kućice".

"Dođite vidjeti tko će prije stići do bakine kućice, Vučko ili Crvenkapica i hoće li lovac Luka uspjeti spasiti baku i Crvenkapicu. Predstava traje 45 minuta", rekao je Blaško Papić, predsjednik Kulturnog i sportskog društva "Zagreb" u Beču i organizator gostovanja Gradskog kazališta iz Vinkovaca i Dječjeg kazališta iz Osijeka u austrijskom glavnom gradu, pozvavši djecu i roditelje da se okupe u što većem broju.

Ulaznice stoje 12 i 10 eura. Sve dodatne informacije možete dobiti na tel. br. 0699 194 519 10 ili na e-mail adresi office@zagrebwien.at

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije