Izabela Vidović
Povratak na članak

Mlada američka Hrvatica podrijetlom iz BiH glumi kćer Julije Roberts

Svake druge godine dolaze u Busovaču gdje, između ostalog, uživa i u kulinarskim specijalitetima staroga kraja

Komentari 7

SU
supertonkica
22:40 28.11.2017.

bosanski katolik.Treba im svima uzeti pasoše.

VL
Avatar Pinokio
Pinokio
16:32 28.11.2017.

Ma ljudi moji dali je to moguce...

VL
Avatar stef99
stef99
22:30 28.11.2017.

Ova kvazinovinarova kleptomanija je degutantna, jer frajer piše, "hrvatica iz bosne" !!!?, katastrofa .... , pa ako je iz Bosne onda je bosanka(katolkinja), i ima veze sa Rvackom ko' vijetnamka iz Vijetnama(katolkinja), .... ta ustašoidna kleptomanija da se svaki ku...... gura u rvate jer je katolik je bolesna i opasna, jer po toj bolesnoj hadezejovoj formuli koja im treba za izbore....., ispada da su onda svi katolici, talijani, francuzi, španjolci, itd.... zapravo rvati, a da to ni neznaju......, fakat bolesno, i jadni mi rvati što nam kvarni politikari rade........ SFSN ,,,,,

VL
MI
miki9763
13:05 28.11.2017.

rvatica...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.