Oporuka
Povratak na članak

Proslava Stepinčeva u Buenos Airesu

Fra Josip Peranić vjernicima je pročitao cijeli tekst "Duhovne oporuke" koji je blaženik napisao 28. svibnja 1957. godine

Komentari 9

Avatar Pinokio
Pinokio
21:52 13.02.2018.

Nije procitao najznacajniji dio: "Grijesio sam".

VL
SZ
slaven.zadravec
12:07 14.02.2018.

Svećenici pod Stepinčevom ingerencijom su blagoslivljali pripadnike fašističke vojske, čak i najgore zločince. Nije poznato da li je Stepinac ijednog svećenika zbog toga isključio iz crkve ili barem javno opomenuo. Ili je i sam odobravo i blagoslivljao te time podupirao zločine.

VL
Avatar Ronin
Ronin
17:07 13.02.2018.

"Vjerujem da je naš blaženik za nas svetac." Stepinac je prije svega bio ustaški vikar u Pavelićevoj fašističkoj NDH i vi ga prozivate blaženim i svecem? Sumrak pameti i morala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.