Blagdansko ozračje

Božićni domjenak hrvatskog konzulata u Chicagu

Foto: Vlatka Klarić Puljić
1/3
16.12.2017.
u 13:26

Generalna konzulica gospođa Sanja Lakoviċ sa suprugom Sašom Lakoviċem, te suradnicom Mirjanom Horvat još jednom je otvorila vrata konzulata te okupljene počastila biranim hrvatskim delicijama i vinom.

Kao i svake godine božićni domjenak u hrvatskom konzulatu prilika je za susret i druženje mnogih Hrvata u Chicagu i njegovoj okolici.

Generalna konzulica gospođa Sanja Lakoviċ drago je lice u svakom trenutku spremno izaċi u susret, koja u svakoj prilici nastoji domovinu učiti bližom, te koja se doista saživjela s hrvatskom zajednicom koja u njoj vidi svojeg prijatelja i osobu od povjerenja.

Sa suprugom Sašom Lakoviċem, te suradnicom Mirjanom Horvat još jednom je otvorila vrata konzulata te okupljene počastila biranim hrvatskim delicijama i vinom. Marijo Romanoviċ na gitari I mlada Iva Galiċ izveli su hrvatsku himnu, te pjesme “Croatio ja te volim” i “Silent night”.

Lijepo je ispratiti godinu u dragom društvu, te naročito na mjestu koje je Hrvatima uvijek spremno otvoriti svoja vrata upravo zahvaljujuċi toplini gospođe Lakoviċ.

Komentara 6

DU
Deleted user
21:42 17.12.2017.

Hrvatski konzulat, hrvatski običaji.Građani se isćuđavaju u svojoj muci.Čitam neke od tih koji "komentarišu" i uživam.Neopisivo.

NE
Neutralac
20:00 26.12.2017.

S obzirom koji smo tim ljudima koji se vracaju u penziju opalili strahovit porez...trebali bi imati svecane bankete tamo vani.... a da i ne govorim o barem tri milijarde dolara doznaka iz inozemstva.... cisti poklon za nas Hrvate u domovini... nas Hrvate u domovini...

LI
lily
13:41 17.12.2017.

E, da je samo u Chicagu! Tako je po citavom svijetu gdje god postoji ijedan konzulat ili veleposlanstvo! Samo se "arci i banci" na racun poreznih obveznika!! I to na "zderacine" i pijancevanje pozivaju naravno one koji i tako i tako imaju! A za sirotinju NITKO ne mari niti u dijasporiji. Nazalost!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije