Utakmice za pamćenje

U Beču uskoro Međunarodni dječji turnir

Cro Vienna
Cro Vienna
14.02.2018.
u 09:43

Cro Vienna višestruko je nagrađivana. Među ostalim, dobitnica je dviju Večernjakovih domovnica 2012. i 2016. godine, kao najuspješniji sportski klub u hrvatskom iseljeništvu

Sportski klub Cro Vienna i Kulturno i sportsko društvo "Zagreb" iz Beča organiziraju 24. veljače 2018. godine od 13.30 do 22 sata, u bečkoj sportskoj dvorani Alt Erlaa, malonogometni turnir za veterane. 

Predsjednik KSD-a Zagreb Blaško Papić posebno je istaknuo kako Cro Vienna ove godine priprema i svoj već tradicionalni Međunarodni malonogometni turnir za mlade nogometaše (U9, U10 i U11), koji će se održati u subotu i nedjelju 17. i 18. veljače 2018. u istoj sportskoj dvorani. Dodao je kako je za ovogodišnji turnir prijavljeno 30 klubova iz Austrije, Hrvatske, Slovačke i Mađarske. 

"Dvodnevno nogometno natjecanje i druženje budućih nogometaša veliki je projekt Cro Vienne, najbolje organizirane hrvatske udruge u Austriji", naglasio je Papić.

Organizator ovog hvalevrijednog Međunarodnog dječjeg dvoranskog turnira, SK Cro Vienna, na čelu s predsjednikom kluba Matom Stojanovićem, sportskim direktorom Andrijom Bubalovićem i nezaobilaznom tajnicom i trenericom Ružom Stjepanović, na službenim internetskim stranicama objavio je da će se utakmice momčadi U9 igrati u subotu 17. veljače 2018. od 14 sati, a dvoboji momčadi U10 u nedjelju 18. veljače od 8 sati, odnosno utakmice momčadi U11 u nedjelju od 14 sati.

"Dođite i podržite naše nogometaše, posebno male i mlade, iz čijih su redova već potekle i neke poznate hrvatske nogometne zvijezde", pozivaju organizatori.

Cro Vienna višestruko je nagrađivana. Među ostalim, dobitnica je dviju Večernjakovih domovnica 2012. i 2016. godine, kao najuspješniji sportski klub u hrvatskom iseljeništvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije