VIDEO

Svi pričaju o Hrvatima s Time Squarea

Screenshot
11.10.2018.
u 09:39

U nedjelju su ovi pripadnici hrvatske dijaspore u središtu New Yorka izveli našu poznatu uspješnicu i pritom izazvali veliki interes znatiželjnih prolaznika

Grupa Volta i Ante Milardović postali su zvijezde Times Squarea otpjevavši i odsviravši pjesmu "Hrvatska mati me rodila".

No, krenimo redom. Volta tijekom posljednjih 25 godina nastupa diljem Ontarija i svi njezini članovi žive u Oakvilleu, dok Ante Milardović dolazi iz Kitchenera.

U nedjelju su ovi pripadnici hrvatske dijaspore u središtu New Yorka izveli našu poznatu uspješnicu i pritom izazvali veliki interes znatiželjnih prolaznika, ali i društvenih mreža.

"Više od deset tisuća prikaza u manje od dva dana... Hvala svima, pogotovo na lijepim komentarima", napisali su članovi grupe Volta na Facebooku.

"Od prvog dana naša grupa kroz glazbu i pjesmu širi svoju ljubav prema Hrvatskoj. To radimo već 25 godina i, ako Bog da, moći ćemo to raditi još toliko", napisao je Ante Milardović, jedan od članova grupe Volta, koju uz njega čine Brian Ćapin, Michael Šavor i Daniel Hunski.

A ovo su samo neki od komentara oduševljenih obožavatelja...

"Dečki, vi ste sjajni. Želim biti tamo."

"Ma, prekrasno. Mislila sam da samo ja volim svoju Hrvatsku."

"Hvala vam od srca. Pozdrav iz lijepe naše Hrvatske."

Kako se hrvatska pjesma čula u središtu svijeta, pogledajte u nastavku...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije