Velika plaća

Zbog ljubavi otišao u Švicarsku gdje sada radi kao maser

Mate Knežević
Matej Pavelić
30.07.2017.
u 15:44

Mate Knežević domovinu je napustio prije 37 godina. Za Moju Hrvatsku prisjetio se svojih prvih početaka u iseljeništvu, promjene poslova i važnosti cjeloživotnog učenja

Komentara 10

ŠT
ŠtoReći
12:27 06.08.2017.

bel, sidhara optužuje čovjeka kako on to ne može ,ona to može...smiješno, blokiran sam, ne znam niti zašto, samo sam rekao kako svaki dan piskara kao da je pokupila svu pamet svijeta...nema je sada,sama brisala.volio bih da su joj komentariari ostali (i moji) ,al dobro je barem je shvatila svoju glupost...

ŠT
ŠtoReći
12:10 06.08.2017.

ma da, kako će on to imati ,to smo ti možeš i imaš...ohola sidhara "

DI
Dingač
14:37 31.07.2017.

kako olako donosiš zaključke bez ikakve provjere. čovjek govori istinu i to se lako provjeri samo je tebi zelena masa malo požutela. uzmi telefonski imenik i potraži masera kneževića i dobit ćeš ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije