Moja Hrvatska
1°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar prof.baltazar
  prof.baltazar:

  Rimokatolička crkva u Hrvatskoj doživljava najbolje dane u povijesti. Grade se velebne crkvene zgrade, svećenici vozaju luksuzne automobile, ušteđevina raste iz dana u dan, politički utjecaj i politička moć raste svake godine, Hrvati se gužvaju na hodočašćima kao sardine u ... prikaži još! konzervi, a država od poreznih obveznika upumpava milijarde kuna itd. Nikad nije bilo bolje za Crkvu u Hrvata. Grijeh struktura? Neka prvo krenu od sebe...

 • Avatar ivan0408
  ivan0408:

  Možda su djelomični krivi svi ali lopovi i uhljebi su ti koji nas pljačkaju porezima i svojim zakonima. To su porezi koji su previsoki tako da se ne isplati poslovati u Hrvatskoj i to su zakoni puni rupa koje su ... prikaži još! oni sami stvorili da bi kasnije iskoristili te rupe za pljačku jer nisi "poštovao zakon". Bez obzira, koliko god mi pisali o tome, neće doci do promjena sve dok jednog dana prvi uhljeb ne dobije plaću i naljuti se na rodjaka koji ga je zaposlio.

 • dedadeda:

  Bogami pisanje tužno da ne može biti tužnije. Pa onda podnaslov čitamo crnilo, jedemo smeće. Ako smo svi krivi onda nitko nije kriv, pa nastavljeno i nadrobljeno sve i svašta, kruna Stepinčeva crkva . Nemojte lagati ljude, sirotinja ne odlučuje ... prikaži još! ni o čemu.Ovaj sustav samo daje privid demokracije. Ovo je sustav korumpirane elite, banaka i klera i nema načina da ga narod promjeni osim revolucijom. Ako kažete da smo svi krivi onda nas pozivati na to ili se izrugujete sa svima nama .

Još iz rubrike Priče

John M. Dominis

Ponosi se svojim porijeklom: Život hrvatskog iseljenika u velebnom gradu New Yorku

Martin Vugrinec
Martin Vugrinec

Hrvat u Njemačkoj osvaja moto svijet: 'Uspjeli smo se izdvojiti i napraviti nešto što nitko dosad nije'

Mario Perić
Bankarski top menadžer

Uspon u karijeri Hrvata iz Stuttgarta: Mario Perić preuzeo 53 upravljačka mjesta Commerzbank Süd