Intervju

VIDEO: Starije generacije su ljubomorne na mlađe!

Jelena Duvnjak
Foto: Matej Pavelić
1/2
13.07.2016.
u 11:00

O iskustvima nove generacije hrvatskih iseljenika u Austriji razgovarali smo s novinarkom Jelenom Duvnjak

Kako se najbrže može dobiti radna dozvola, koja je uloga Hrvatskog centra u životima naših ljudi i jesu li oni doista složni?

"Što će nas toliko ovdje, neka se ovi mladi rasprše negdje drugdje", česta je rečenica koju, prema riječima naše sugovornice, izgovara starija generacija iseljenika.

"Na kraju balade moraš se osloniti na nekog svog, znam iz vlastitog iskustva, neće ti nitko drugi pomoći".

Više pogledajte u intervjuu...

Komentara 3

Avatar Josip M
Josip M
13:15 13.07.2016.

Moja su društvena radna iskustva sasvim drugačija.Najbolje je miješano društvo sa starijim i mlađim naraštajom.Stariji žele privući mlade,kroz folklor,škole različitih vrsta,jezika,glazbe, te razne druge zabave mogućnosti u svoja društva udruge klubove.Jer kada se čovjek druži sa mladima i sam se osjeća mlađim.

HE
hellen3353
12:40 13.07.2016.

Nije istina. Starija sam generacija, i potpuno sam uz mladje generacije. Ono sto me uzasto ljuti, da mladje generacije zaboravljaju starije. To je problem.

Avatar abraham73
abraham73
14:19 13.07.2016.

nazalost nema nista od mladjih generacija sve je to propalo pogotovo u moralno duhovnome smislu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije