Moja Hrvatska
15°C
  • marginalac:

    u njihove kuce..uselili su nepismeni i ratoborni judi..nepoznata gena i mentalna sklopa..djedovi i ocevi..ovih danas na vlasti..neorganiziranih i nesposobnih judi.

  • Malenkost:

    39 Godina sam u Njemackoj i surecem godisnje nekoliko jos starijih i prognanih iz Slavonije i Baranje. Njihove price su strava. Nitko ih nije poslusao jer su bili Njemci- dakle gubitnici rata. Mnoge zene su silovane od Partizana s petokrakom ... prikaži još! na celu, da s petokrakom na celu Gospodine Kusicu i HAZU. Ovi ljudi su prosli starhote i mnogi od njih nisu imali zastitu od nekih Josipovica koji bi rekli: nisu djeca kriva za zlocin roditelja, ne za njih to ne vrijedi. Zasto ne smijemo doznati pravu istinu o Partizanskim zlocinima? Mnogi Banat-Deutsche su i danas organizirani. Njihov narastaj manje. Halo Partizani- sto imate reci? Koliko se potamanili vi "Antifasisti" i zasto Vas stiti i HAZU i Kusic?

  • ilijan1a:

    Titovi partizani su naj veće zlo i naj veći zločinci koji su se ikada dogodili na ovim prostorima. Zvala je se partizanska bolest kad su partizani psihički obolijevali od pustog ubijanja pa bi prolupali tako da ih je se moralo ... prikaži još! vezati i na kraju su ih drugi partizani ubijali. Partizansko komunističko doba je naj mračnije doba ovih naših krajeva. Istina se mora doznati i zločin osuditi.

Još iz rubrike Priče

Predstavljanje proizvoda s Paga
FESTIVAL MIGRACIJA

Predstavljanje otoka Paga u Luksemburgu

Predstava
HRVATSKI CENTAR BEČ

Čakovečki Pinklec „Bremenskim sviračima“ oduševio bečke mališane

grad Beč
SUSTAV FUNKCIONIRA

Austrija postrožuje kontrole socijalne pomoći