Veliko srce

Hrvatski iseljenik s beskućnicima u Berlinu: Gladan sam kao pas, ali moram paziti da ne pojedem previše

Dario Adamić
Foto: Deutsche Welle
17.11.2016.
u 09:05

Dario Adamić jednom mjesečno, uz pomoć volontera (uglavnom doseljenika iz cijelog svijeta) koje angažira preko Facebooka, organizira vegetarijansku večeru za Berlinčane koji nemaju stalnoga krova nad glavom, javlja Deutsche Welle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 10

LU
lukatia
09:47 17.11.2016.

Bravo Dario, svaka čast!

PO
portugisac
10:32 17.11.2016.

Stvarno koje "veliko srce". Gladnim ljudima davati vegetarijansku hranu je kak da peseku na lancu hitiš kost a on ju nemože dosegnuti pa ju samo liže.

Avatar possibilis
possibilis
11:33 17.11.2016.

Lijepo je beskucnicima omoguciti trenutak covjecnosti i dostojanstva, bez obzira na vegetarijansku hranu i nekoliko tehnickih problema (higijena, kolicina koju spominje nesretni Fritz...). Ako je namjera biti konstruktivan onda je ovo lijep nacin za unaprijedjenje drustva. Cestitke na ideji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije