17°C
 • jujo1:

  Kada te Hrvatska firma salje na posao u njemacku to ti je isto kao da radis u hrvatskoj .Ne dobijas placu od 6-36 mjeseci a ti ostajes jos u toj firmi jer dobijas novce ispod stola.Na kraju kada dodje penzija ... prikaži još! samo glupo gleds u papir i pitas se sto je ovako malo.

 • Avatar Verum
  Verum:

  ovi sto dolaze preko hrvatskih firmi su na nivou onih sto su dolazili 60-tih godina u njemacku,niti znaju govoriti niti nista ne razumiju i onda ispadne da su njemci prevaranti a u stvari ovi jadnici nista ne razumiju. nikakve razlike ... prikaži još! na gradilistu nema izmedju stranca ili njemca a ove gluposti da se hrvat mora maknuti kad njemac dodje moze samo budala napisati,na svakom gradilistu postoji odredjeno vrijeme kad koja struka i na kom mjestu ima prednos i naravno da se vodoinstalater mora skloniti ako dodje elektricar koji ima upisano to vrijeme ili suprotno ali ovi nasi jadnici su kao ona tri majmuna,niti vide niti cuju niti pricaju.

 • Neutralac:

  Svaka cast iznimkama ali van ide uglavnom sljam koji ne zna ni struku ni jezik, a ni kulturu.... A vjeruju posrednicima jer nista ni ne mogu sami jer ne znaju... ... prikaži još!mi jer ne znaju...

Još iz rubrike Priče

Hrvatski gradonačelnik Chicaga
Ponosan na korijene

Velika životna priča o Hrvatu koji je postao gradonačelnik Chicaga, u čijoj je kući spavao američki predsjednik

dr. Dinko Anzulović Mirošević

Nije nam trebao ugledni liječnik iz Padove: U sedam godina dvaput su mi odbili priznati specijalizaciju

Bračni par Ranogajec

Koliko znamo o stvarateljima filmskih i videosadržaja u iseljeništvu? Malo