Moja Hrvatska
11°C
 • Avatar reference
  reference:

  ajde nemoj da lazes tu. u britaniji je veci nepotizam I veza nego u bivsoj jugoslaviji ili komunistickoj kini ili sovjetskom savezu. toliko je to otislo daleko da vise ni u Sainsbury's tesco wickes b&Q ne mozes dobiti posao ako ... prikaži još! nisi indus. ja znam naseg hrvata iz subotice pa devedesetih otisli ko izbjeglice u britaniju nije poslala 100 molba samo u sainsburys nisu joj ni odgovorili, neka susjeda induskinja joj govori da nema sanse oni dovode svoje "uncle" bracu rodjake onda poslala molbu u wickes dobila posao zato jel joj je bijela bila na interwue inace nikad nebi. kad je pocela raditi oni je pitali jel joj ova bila rodica kad su je primili. kazu joj da je bio indus na interwju nikad nebi dobila posao. a I drugi poslovi, ako imalo zvuce "engleski" newce ti ni odgovoriti samo ako ti ime I prezime ne zvuci pogodno. probaj u podzemnoj poslati molbu za posao nema sanse, samo svoje dovode, jedan bosanac probao poslati molbu tamo kod hethrowa gdje I'm je onaj detention centar, placa 2200 funti radi 5 sati dnevno,nisu mu ni odgovorili a u isto vrijeme primili 12 ljudi od toga 10 indusa I dva crnca, zato ne soli pamet ovim ljudima odje ono sto nije tocno.

 • nemavišehrvatske:

  Koji članak pun laži. Koliko ima Britanaca u Londonu. Sada već ispod 40%. To je razlog izbora doslejenika. Engleska i cijela Britanija plaćaju sada danak zločinima u Burmi, Indiji itd. Na ulazu u Tower posloženi su sve zlatni eksponati dovezeni(ukradeni) ... prikaži još! iz kolonija, a prosječni Englez kaže: "kraljica Viktorija bila je najbolja jer je onda i Indija bila Engleska". Zbog Comonwealtha su jednostavno morali primati useljenike i sada se Englezi masovno iseljavaju iz svih većih gradova. Birmingham ima više od 80% crnačke populacije, u Londonu zadnji podatak prije mjesec dana 41 % Britanaca itd. Na željezničkim postajama sjevernog Londona teško da možete uočiti bijelca, a ista stvar je i u podzemnoj.

 • Biker:

  Englenska najodvratnija zemlja ,Engleska Masonerija unistava svijet vec stoljecima ,tlaci i iskoristava , kolike su imali kolonije ,koliko ih jos danas imaju ....... Odvratni sui..

Još iz rubrike Blogovi

2
Blog

Dražena se vratila iz Amerike: Nismo ni svjesni koju ljepotu života imamo ovdje kod kuće

Pilot-projekt

Maturanti iz Hrvatske: San Diego nam se najviše svidio. Kao da to nije bila ta Amerika!

Blog

Život gastarbajtera u Njemačkoj: Supruga Brigita ipak je bila najveća žrtva u obitelji