Vlog Hrvatice iz Corka

Prva godina u Irskoj: Dolazak ovdje? Najbolja odluka, uspjeli smo!

Martina Hajdari
Foto: Screenshot
1/2
17.10.2016.
u 09:19

"Neopisivo sam ponosna i sretna što smo ugrabili sve prilike koje su nam se pružile", počinje svoje video javljanje naša dopisnica Martina Hajdari

Komentara 142

IV
IvanKapapulco
10:59 17.10.2016.

Gospodo Hajdari, o cemu vi pricate, ciju vi propagandu sirite, tko stoji iza vas i financira tu Antihrvatsku propagandu.Ja znam o cemu govorim, zivim i radim cijeli zivot po svijetu. Po vasoj sugestiji,vasoj ili onoga tko stoji iza vas, poruka mladima da napuste domovinu i da ce biti sretni i uspjesni, to ne stoji.Nemoze biti covjek sretan,ako mora napustiti svoj dom, svoje roditelje i bracu.treba raditi i stvoriti uvjete zivota u domovini da moze raditi i zivjeti na svojem ognjstu, a ne siriti propagandu sa namjerom raseliti Hrvatsku. Europe iz 80-tih vise nema,nema vise te sanse koju su imali ondasnji iseljenici koji su bjezali iz Jugoslavije zbog bijede i diktature. Vasa poruka mladima, da napuste domovina nije dobra,Hrvatska je bogata zemlja,moraju se stvoriti uvjeti rada i zivota i onda ce mladi ostati iraditi kod kuce. Poruka mladima,vjerujte mi, jedini dom cete napustiti, a drugog necete naci.kad toga postanete svijesni biti ce vam kasno kao i nama milijunima koji smo otisli prije vas.Borite se i ostanite u svojoj domovini ne nasjedajte na propagandu raznim lobistima i njihovim necasnim manipulacijama.

Avatar zirkus3
zirkus3
11:00 17.10.2016.

cijeli moj dosadasnji zivotni vijek sam proveo van ovih prostora,moja iskustva,zapad ima dovoljno svojih visokoobrazovanih kadrova koje potice i dobro placa pod uvjetom da pravdaju visoki dohodak,stranci (narocito slaveni) su na izuzetno NISKOJ CIJENI,ne vjerujte blenderima koji prvo sebe lazu a potom ostale,ovo je istina,5% ekonomskih migranata uspije,45% vegetira a ostalih 50% bi se vratilo da ih nije sramota

Avatar Medo
Medo
09:44 17.10.2016.

U čemu ste uspjeli? Dobro zapamtite sto ste sad rekli i sjetite se toga za 20 godina. Tek i ako tada kažete da ste uspjeli, onda svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije